flexmission logo
flex-logo
Deklaration2023-02-09T12:35:31+00:00

Deklaration

Vi erbjuder rätt deklarationshjälp för alla företag

1. Introduktion deklaration

Flexmission erbjuder skräddarsydda lösningar inom deklaration och andra ekonomitjänster till såväl små som medelstora företag. Med stort fokus på leveransförmåga, trovärdighet och personlig kontakt hjälper vi dig med allt från bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut.

Med oss som partner behöver du inte fundera på redovisning, bokslut eller deklaration. Du kan istället lägga allt fokus på att utveckla ditt företag, så sköter vi resten. Vi ser också till att ta fram och leverera alla dokument i rätt tid till olika myndigheter.

2. Vi hjälper dig att:

  • Upprätta deklarationen

  • Utreda om det är något speciellt som gäller för just ditt företag eller bransch

  • Göra skatteberäkningar
  • Ta fram relevanta bilagor

3. Oavsett bolagsform

Oavsett om du driver en enskild firma eller ett aktiebolag är det viktigt att den ekonomiska rapporteringen som lämnas in håller hög kvalitet. Med hjälp av Flexmission blir din deklaration rätt från början och du slipper oroa dig för dyra extrakostnader eller avgifter.

Är du delägare i fåmansbolag? Då kan vi hjälpa dig med din K10-blankett och den privata inkomstdeklarationen. Flexmission kan bistå med bland annat beräkning av gränsbeloppet för inkomståret och rådgivning för att framtida utdelning från bolaget ska bli skatteeffektiv.

Dags att deklarera för enskilda firman eller aktiebolaget? Vi hjälper dig lämna in rätt blanketter i rätt tid, såsom Inkomstdeklaration 2. Vi ser även till att du som mindre aktiebolag sätter upp årsredovisningen enligt de förenklade K2-reglerna.

Hur det går till

Mötesbokning

Vi bokar in ett möte för att diskutera era behov och nuvarande omständigheter.

Offert

Specifika offerter med utförliga arbetsbeskrivningar. Offerten innehåller alla villkor.

Arbete utförs

Din personliga redovisningskonsult övervakar slutförandet av uppgifterna och rapporterar till skattemyndigheterna.

Löpande bokföring

Vi ser till att din bokföring regelbundet granskas och underlättas så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

4. En modern redovisningskonsult

Redovisning kräver en hel del tid samt mycket kunskap och erfarenhet. Om ditt företag inte har resurserna eller tiden att göra detta internt kan Flexmission hjälpa dig. Vi är en redovisningskonsult som är noga med att leverera i tid och hålla hög kvalitet i allt vi gör. Med andra ord kan du tryggt lämna din deklaration och andra delar av ekonomifunktionen i våra händer. Vi ser till att allt är komplett och lämnas till Skatteverket i tid, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Flexmission hjälper dig även att effektivisera och förenkla din bokföring så att du kan sköta arbetet digitalt. Vi erbjuder moderna lösningar såsom tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor online. Genom att digitalisera ditt företag har du alltid företaget i fickan, oavsett var du befinner dig. Med digitaliseringen blir det smidigare att hantera eller få hjälp med deklaration och bokslut. Vi kan till exempel agera som deklarationsombud och se över vilka avdrag du har möjlighet till när det är dags att deklarera. Du får dessutom hjälp med avsättningar till exponeringsfond och periodiseringsfond för att reglera din inkomst.

modern redovisningsbyrå
deklaration för aktiebolag

5. Personlig hjälp med din deklaration

Deklaration kan vara utmanande för många företag. Det är många och ständigt föränderliga lagar samt regler att hålla koll på. Detta gör att det kan vara svårt att veta vad som gäller för just ditt företag. Dessutom är det lätt att missa viktiga datum eftersom momsdeklaration, arbetsgivardeklaration och sociala avgifter ofta ska skickas in i olika perioder.

Med professionell hjälp minskar risken för fel i deklarationen. Flexmission finns till för dig, så att du kan sluta oroa dig och sova gott om natten.

Vi lägger stor vikt vid personlig kontakt. Därför är du alltid välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller problem.

Låt oss hjälpa dig! Begär en kostnadsfri offert

Genom att fortsätta godkänner jag Flexmission dataskyddspolicy.

Tips för din redovisning

Andra redovisningstjänster.

Andra tjänster

Fakturahantering

Löneadministration